Me, Myself and I

Promenad time

Sitter å väntar på Linda och hennes hund Happy. De e dags för promenad, men vädret visar inte sin bästa sida å de regnar smått :( Men vad gör de!? Hundarna måste ut! :)

Sol, älskade sol!

Svettigt, varmt, otäckt inne men underbart ute!! Har vart nere i sjön å badat med Nala. Hon verkligen älskar det! Å jag älskar att hon älskar det för ha vet inget annat sätt att svalka henne på när de e så varmt... Jocke va me pappa ute å fiskade igår kväll. Gissa vem som va avundsjuk å irriterad på att behöva jobba!!???! JAG!! Hade gärna följt med ut på sjön. Kanske inte för fisket skull men värmen! Just nu sitter Nala å jag på mamma å pappas trappa å väntar på mamma innan vi ska åka på taco mys hos Ämma. Inte alls fel när det bjuds ;)

1/4

Nu e de 4 dagar kvar till semester :) hoppas dagens väder håller i sig!! Haft en hund och man ledig förmiddag...blev frukost med Emma å sen egen tid. Tänk va de betyder mkt ibland! Ingen att bry sig om för en stund :) Nu är det dags att ta tag i en kväll på jobbet :)

Ett jävla projekt!

Försöker hjälpa min kära pojkvän så han blir klar med sitt sovrum nån ggr, men ibland är inte kommunikationen den bästa... Blir rätt upprörd när han efter målningen, som han vet att ja gör, berättar att han inte slipat färdigt...måttligt irriterande att ha gjort jobbet i onödan och ha slösat färg i onödan. Allt han behövt göra va å öppna munnen å säga att han skulle göra de först...snacka om tröttsamt!!! Så nu har ja satt mig i soffan framför TVn i ren protest!!

Mmmm

Tänk va uppskattat sånt här är när man kommer till jobbet ;)

Tränat

Tränat 40 minuter intervaller på löpbandet nu innan jobbet. Skönt va de. Jocke passade på att ta Nala på promenad :) Så nu är hela familjen motionerad! Vi är så bra!

Städning pågår!

Stor rensning på g...imorgon är det tänkt att vi ska börja måla...hall och sovrum :) I löööv it ;) Vitt blire, kanske en fondvägg. Men de visar sig, först ska de bli rent å snyggt :) Å ett stort plus e att de fanns en kontanter å slänga skiten i, så slipper vi de imorgon :) bra va :) Nu när min man har städat så e de dags för mig att laga mat :)

Torsdagskväll

Nu har vi varit på torsdagskväll på torget. Lisa Miskovski va riktigt bra :) vet inte om ja stava rätt men de gör ju inget ;)

:)

Back with long hair :))

Fram å tebax

Nu e ja tebax :)