Me, Myself and I

Minnen of the night

Då sitter ja här igen...på jobbet, längtar hem, inte spec trött men ändå.


För att fördriva tiden något kollade jag igenom mina filmklipp ja har på Facebook...ÅÅHH säger ja bara!! Helt sjukt vilka underbara minnen som dyker upp i skallen. Va roligt vi hade...å jag insåg hur mkt jag saknar Äm...Just nu är hon i Thailand...njuter av livet och mår förhoppningsvis underbart!?!


Har nu gått in på mitt 3:e dygn med Cambrige kuren...går faktiskt bra. Saknar dock att tugga! Nu inser jag hur beroende iaf jag var av att tugga på något och hur lätt det var att stoppa nåt i munnen för att man var sugen. Men ICKE!! Nu e de slutt...tre shakar om dagen THATS IT!


Till helgen ska jag å M åka till Malmö...hälsa på svärmor för första gången. Å då inte få äta ngt...spännande men de kommer gå bra. Hoppas jag...haha. Mödrar brukar vara lite rädda om sina söner och vara noga med att dom skaffar sig en duktig flicka som kan ta hand om dom bra, men bara näst bäst för mamma kan väl alltid bäst antar jag?!?


Dags att jobba...på min farm...hahahaha.


Sleep tight!!



Nya tag!

God morgon i världen! Idag är det en spännande dag...idag startar jag min Cambridge kur...ska bli spännande å se vart detta slutar...
Är väldigt taggad å de tror ja är ett måste...bara dricka shake 3 ggr/dag är ju inte vad kroppen är van vid. Tror de kommer bli jobbigast att inte få tugga faktiskt...MEN jag SKA lyckas...!!!

Återkommer när dagen är slut och uppdaterar om hur ja mår.

Kraam

Inatt inatt....

Seriöst talat...ja brukar ha bra tålamod på jobbet...
Men får man som patient bete sig precis hur som helst å att de ska vara acceptablet?!?!?!
Är man klassad som "klar i knoppen" så tycker ja att vi innom vården ska ha rätt att behandla patienten som det oxå. Eller bara jag som anser de?
Visst patienten är hos oss för att dom är sjuka och behöver vår hjälp...MEN...betyder de att man får kalla och skrika efter personalen vad och hur man vill?! NEJ!!


Skit samma...de va bara en notis. Haha.


M är hemma alldeles ensam nu å sover(hoppas ja), men så förkyld stackarn är! Och ni vet ju vad som sägs om män som är förkylda...och de värsta är ju att de e sant...dom blir som små hjälplösa barn!! Heeeelt sjukt. Men i helgen får jag väl se till å hjälpa han så att han nån ggr blir frisk...

Idag har jag också varit och inhandlat mitt kommande födointag de kommande två veckorna...SOPPOR/SHAKES...Cambridge here we go!!! Hahha ska bli spännande å se reultatet av detta...uppdaterar om läget!!

Dagens ord är: LÅT INGEN TRAMPA PÅ DIG! Och detta uppmärksammade jag när jag läste min gumma Emmas blogg nu inatt...INTE OKEJ att fråga om råd och hjälp om man sedan inte vill eller accepterar hjälpen...och ABSOLUT INTE OKEJ att då trycka ner den som försökt hjälpa dig! Det är något att tänka på!  

Adios Amigo <3

Nya tider...

Ja så är det!!
Jag tänkte att ja passar på att förnya min blogg lite...det är ju trotts allt vår i luften och då ska man inte ha en svart dyster sida.
Fast å andra sidan älskar ja ju svart men...detta blir fint me!

Allt ja ville säga...hoppas ni är nöjda...

Puss o Kram

De går bra nu...

ja, så sant som de e sagt faktiskt!

Just nu känns livet på topp...och för en ggr skull är det så! Har många gånger trott att det inte kan hända mig...men som i reklamen "plötsligt händer det"


De mest positiva som hänt är väl att ja hittat Macki!! Min Macki!! Han är verkligen underbar, bäst helt enkelt. Å detta tackar vi Jessica för allihopa!! Haha...de e faktiskt så...hon förde oss samman som man så fint kan säga.


De andra är att ja nu bara sitter och väntar på att få ett samtal om att min lilla underbar Nala ska födas så att ja snart kan få hem henne. Hon ligger just för tillfället i sin mammas magen men ska i början av april förhoppningsvis titta ut. De känns nästan som om ja ska få barn...hemma har jag laddat upp med små matskålar, reflexvästen är inköpt, å koppel med tillhörande halsband...visserligen tills hon är större men de va ju så fint...haha. Sen har ja köpt tork duk till tassarna å lite annat smått å gott som hon ska ha när hon kommer hem.


Å för de tredje så känns livet bara bra!! Solen tittar fram mer och mer...solbrillor på och snart är det dags för uteserveringarna!! Åh va ja älskar sommaren! Som idag när jag och Emma va påväg mot mysiga Viskan såg vi hur restauranger började ta hem sina ute möbler...ÄR DET VÅR I LUFTEN ELLER VAD!!! åH LYCKLIGA VÅR!



Soliga vår kramar